Gardıroplarımızın vazgeçilmezi deriler… Tabii ki suni olanları. Her kombinle, günün her saati her türlü ortama rahatlıkla uyum sağlayabilen nadir parçalardan. Aksesuarlar ve ceketler dışında artık suni deri parçaları etek, elbise ve pantolonlarda da sıkça görmeye başladık. Modası asla geçmeyecek olan bu parçalar ciddi anlamda yatırımlık diyebiliriz. Her sezon ve her mevsim kombinasyonlarımızda yer buluyorlar. Deri dendiği zaman çoğumuzun aklına ilk olarak siyah renk gelir ama bu sezon bu parçalar oldukça renkleniyor. Peki, bu parçaları giymekte kafanız karışık mı? İşte size birkaç stil önerisi.

Cool Kombinler

Renkli veya siyah deri eteklerinizi tişört ile kombinleyerek sokak stilinize şık ama çabasız bir vurgu yapabilirsiniz. Bu kombini spor ayakkabı ve trençkotla tamamlayarak cool görünün. Bunun dışında bu tarz bir kalem eteği gömlekle ve stilettoyla tamamlayarak hafta sonu bir akşam yemeğine katılabilirsiniz. “Yok ben çok daha şık bir stile sahip olmak istiyorum” diyorsanız deri eteğinizi yine deri bir crop top’la tamamlayarak şık görünün.

Seksi Elbiseler

Son birkaç senedir moda dünyasına hızlı bir geri dönüş yapan deri elbiseleri, sık sık sokaklarda görüyoruz. Özellikle diz altı elbiseler oldukça popüler. Aslında bu tarz bir elbiseyi giymek cesaret isteyen bir seçim. Bu elbiselerle görünümünüze lüks ve kaliteli bir dokunuş katın. Stilleto ve şık aksesuarlarda klasik deri elbisenizi hareketlendirerek tüm gün zarif bir görünüm yakalayın.

Rahat Pantolonlar

Elbise ve etekler dışında giymesi ve kombinlenmesi zor parçalardan biri deri pantolonlar. Sokakta, ofiste veya davetlerde bu tarz pantolonlarla modern siluetler yakalamak mümkün. Mesela spor deri pantolonunuzu spor ayakkabı ve kazak ikilisiyle tamamlayarak hem rahat hem de modern görünebilirsiniz. Ayrıca farklı renklerde tasarımlar da tercih ederek iddialı görünebilirsiniz. Ama yalın görünmek istiyorsanız siyah bir deri pantolon, basic bir tişört ve düz bir ayakkabı ile karmaşadan uzak bir görünüm yaratın.